OpenCitizens.be
143 subscribers
26 photos
2 videos
47 links
Onafhankelijk Burgers – persorgaan
Download Telegram
UFO's — Ongelooflijk, maar na meer dan een halve eeuw, waarin velen met ons beweerden dat UFO's echt bestaan, heeft men eindelijk in de US een openbare hoorzitting gehouden over deze "complottheorie", waar alles boven water komt. Groot nieuws toch? Niet voor onze nationale nieuwszenders in België. 🙄
Hoe zit het in België met de privégegevens van patiënten? In Nederland in ieder geval heel fout, volgens deze reportage. (je kan ons altijd contacteren via onze website)
https://www.npostart.nl/argos/31-08-2023/VPWON_1351024
Als SENSOA en de WHO zich gaan bemoeien met de seksuele opvoeding van onze kinderen en kleinkinderen, is het opletten geblazen. Kleuters indoctrineren met transgender-ideeën en kinderen vanaf 9 jaar seksuele praktijken opdringen? Waar is de opvoeding in natuurlijke, harmonische ontwikkeling gebleven? De taak en rechten van de ouders?
Indien jij ook daarover je mening wil geven, kun je de vragenlijst van “Participatieve democratie” invullen hier:
https://www.democratieparticipative.eu/vragenlijst
Hebben jullie dit al getekend? Anders wel dringend. Ook voor je kids en kleinkids. Of ze kunnen hun vrijheid wel vergeten.
https://citizengo.org/nl/ot/212348-urgente-oproep-tot-actie-blokkeer-het-pandemieverdrag-nu
https://bezorgdeburgers.be
Hier is een link om een petitie te tekenen om Frank VD Broucke zijn covid mails openbaar te laten maken.
Doorsturen mag.
De EU onderhandelt momenteel over nieuwe regels voor de zadenmarkt. Het voorstel dat sinds juni op tafel ligt, vormt een ernstige bedreiging voor de vrije uitwisseling van zaden en heropleving van de diversiteit van onze gewassen. Onder andere de administratieve verplichtingen worden zo groot dat kleinschalige zaadinitiatieven er nauwelijks aan kunnen voldoen. Dat gaat ook ten koste van de diversiteit.
Samen met verschillende Europese organisaties uit de landbouw- en zadensector is er een petitie tegen het nieuwe Europese voorstel voor een strengere zadenwet die het zaad- en voedselsysteem nog uniformer zou maken. We hebben een zadenwet nodig die diversiteit en landbouwers ondersteunt. 
Je leest er meer over op https://www.voedsel-anders.be/zadenwet
De link naar het ondertekenen van de petitie; https://mitmachen.arche-noah.at/nl/vorken
Webinar: Waarom zijn de programma’s van Sensoa schadelijk voor de fysieke en psychische gezondheid van onze kinderen/ jongeren?
Donderdag 25 januari om 20u
https://www.bescherm-onze-kinderen.be/webinar
Over groene energie valt veel te zeggen, maar in ieder geval zo'n mastodont wil je niet in je achtertuin. 🙄
Démocratie Participative

De Open Brief aan de minister van Onderwijs Ben Weyts en minister van Welzijn Hilde Crevits kan je hier lezen en tekenen.

We willen onze kinderen beschermen die, vanaf de leeftijd van 4 jaar, "onderwezen" worden volgens de richtlijnen van Sensoa, gestuurd door het WHO en Unesco.

Daarenboven worden kinderen in verwarring gebracht over hun identiteit wegens de loskoppeling van gender en sekse, en dit reeds vanaf de kleuterklas.

Onderteken je onze vraag ook? En doorsturen aub 🙏

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZmJqi5kohcbiwzRYJl-1yBllf3It5dsByObqo_sRgeC8sHQ/viewform