OpenCitizens.be
152 subscribers
23 photos
2 videos
35 links
Onafhankelijk Burgers – persorgaan
Download Telegram
Een vrij, helder Nieuwjaar gewenst!
De activiste van Reignite World Freedom komt langs 🤝
“Ondanks de studies die aantonen dat vaccins om pandemieën te beteugelen dodelijk en nutteloos zijn geweest, verdubbelt de WHO de verplichtingen voor vaccins. “Pandemische paspoorten staan gelijk aan een doodvonnis voor miljoenen en de annulering van rechten voor degenen die er niet aan mee willen doen. De WHO moet gestopt worden voordat het de bouw van een wereldwijd totalitair systeem voltooit.”
https://stichtingvaccinvrij.nl/doodvonnis-voor-miljoenen-who-en-eu-lanceren-nieuw-initiatief-voor-wereldwijd-vaccinpaspoort/
Eerste nummer Magazine Vaccinatieschade 💉

Jaar na jaar groeit het aantal vaccins waarvan de overheid ons zegt: je kunt die maar beter nemen, want anders ... Pas sinds 1985 krijgen onze kinderen
mazelenprikjes, pas sinds 1999 hepatitis B-vaccins en pas sinds 2010 HPV-vaccins.
Om van de vaccinatiedruk in verband met corona nog maar te zwijgen. En van al die prikjes zegt de overheid: ze zijn noodzakelijk, veilig en efficiënt.
Daarnaast heb je dokters, wetenschappers, kritische burgers en burgerbewegingen die grote vraagtekens plaatsen bij zoveel vaccinatie-ijver. Ze vinden het meestal wijzer het aantal prikjes tot het strikte minimum te beperken. Ze worden bijvoorbeeld, als arts of als ouder, geconfronteerd met ernstige bijwerkingen die ze niet hadden
zien aankomen. Of ze zien, als wetenschapper, dat niet-gevaccineerde kinderen gemiddeld een stuk gezonder zijn dan gevaccineerde.
Hoe kun je als burger door de bomen het bos nog zien? De hoeveelheid informatie in boeken en tijdschriften, op websites en sociale media, is massaal.
Daarom publiceren wij maandelijks een behapbare selectie nieuws en
achtergrondinfo over vaccinatie in ons elektronisch maandblad, het e-Prikje.
Wie liever op papier leest, kan vanaf nu om de drie maanden dit nieuwe magazine, Wik je Prikje genaamd, vanuit z'n luie zetel doornemen.
In dit eerste nummer is er onder meer aandacht voor polio, bij onze lezers een weerkerend thema wegens de in België nog steeds bestaande
vaccinatieverplichting, die in veel landen (zoals Nederland) helemaal niet bestaat - en wees gerust, ook daar behoort polio grotendeels tot het verleden. We zoomen ook in op HPV-vaccinatie.
Daarnaast staan we stil bij de vaststelling dat het vertrouwen in kindervaccinaties sinds corona wereldwijd sterk gedaald is: een reden om ons zorgen te maken?
En natuurlijk is het goed alert te blijven inzake corona. De open brief aan de Orde der Artsen van dr. Stéphane Résimont, die we op 4 oktober 2022 op onze toen pas
vernieuwde website publiceerden, is niet voor niets ons meest gelezen artikel ooit: zijn boodschap is tragisch genoeg nog steeds actueel. Nieuwe EU-wetgeving tracht te beletten dat sociale media het woord van zulke kritische experten verspreiden, want dat valt tegenwoordig onder "desinformatie". U zei 1984?

Het magazine downloaden kan hier:
https://content.app-sources.com/s/48640851859174914/uploads/Wikje_Prikje/Wikje_Prikje_01_-_DEF_websitepdf-8709861.pdf
Beste Medeburger,

Het is weer tijd voor actie denken we. Toch nu alvast voor de burgers van Oost-Vlaanderen.
Later allicht andere provincies.

Daar zijn grootse plannen gelanceerd om de hele ruimtelijke ordening volledig overhoop te gooien.
Allemaal heel aantrekkelijk voorgesteld. Idealistisch ook.
Maar in de praktijk zouden er wel eens veel woningen onnodig van de kaart kunnen worden geveegd.

Lees daarom het plan van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Als we niets doen, brommen de bulldozers voor je het weet door onze tuin.

We hebben een voorbeeld-protest-brief op de site staan die je desgewenst kunt kopiëren en aanpassen.
Zelf te versturen dit keer!
Je vindt alle informatie hier:
https://www.opencitizens.be/oost-vlaanderen-beleidsplan-bezwaar-voorbeeldbrief/

Veel dank en vergeet niet massaal te verspreiden aub.

Hartelijke groeten,
Team OpenCitizens.be
Belangrijke enquête over SENSOA:
Sinds enkele jaren worden kinderen blootgesteld aan een verplicht programma voor seksuele voorlichting op scholen, dat aanbevolen wordt door internationale instanties zoals de VN, de WHO of International Family Planning.
Graag invullen en sowieso delen aub.
https://www.democratieparticipative.eu/vragenlijst/seksueelheidsonderwijs-op-school
UFO's — Ongelooflijk, maar na meer dan een halve eeuw, waarin velen met ons beweerden dat UFO's echt bestaan, heeft men eindelijk in de US een openbare hoorzitting gehouden over deze "complottheorie", waar alles boven water komt. Groot nieuws toch? Niet voor onze nationale nieuwszenders in België. 🙄
Als SENSOA en de WHO zich gaan bemoeien met de seksuele opvoeding van onze kinderen en kleinkinderen, is het opletten geblazen. Kleuters indoctrineren met transgender-ideeën en kinderen vanaf 9 jaar seksuele praktijken opdringen? Waar is de opvoeding in natuurlijke, harmonische ontwikkeling gebleven? De taak en rechten van de ouders?
Indien jij ook daarover je mening wil geven, kun je de vragenlijst van “Participatieve democratie” invullen hier:
https://www.democratieparticipative.eu/vragenlijst